MAGDA

Μαγδαληνή Ζλάκιου

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΕΡΓΩΝ

Η Μαγδαληνή Ζλάκιου είναι πτυχιούχος του τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής κατεύθυνσης Συνεχούς Εκπαίδευσης, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. 

Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ και έχει απασχοληθεί ως εκπαιδεύτρια στα επιμορφωτικά προγράμματα «Σχολές Γονέων» του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙΜ.. 

Εντάχθηκε στην ομάδα της Εκπαιδευτικής Παρέμβασης τον Οκτώβριο του 2013. Στη διάρκεια της πολυετούς παρουσίας της στο χώρο της επαγγελματικής κατάρτισης, έχει αναλάβει τον σχεδιασμό, την οργάνωση και την υλοποίηση έργων, προσανατολισμένα στην κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών και την αναβάθμιση προσόντων ανέργων, εργαζομένων, ατόμων ευπαθών κοινωνικών ομάδων και αυτοαπασχολούμενων. 

Παράλληλα, έχει απασχοληθεί ως σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού και σταδιοδρομίας, παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ανέργους, στο πλαίσιο προγραμμάτων για την (επαν)ένταξή τους στην αγορά εργασίας. 

Κύρια καθήκοντά της είναι η διαχείριση και ο συντονισμός των ενεργειών κατάρτισης, η σύνταξη και η υποβολή παραδοτέων στις αναθέτουσες αρχές

Μετάβαση στο περιεχόμενο