Εκπαίδευση Προσωπικού Επιχειρήσεων Τροφίμων – ΕΦΕΤ
- 18 Νοεμβρίου 2023
- Posted by: giorgos
- Category: Slider Για Επιχειρήσεις Νεα Όλα τα Προγράμματα Προγράμματα Επιμόρφωσης Υγιεινη και Ασφάλεια τροφίμων -ΕΦΕΤ

H «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΔΒΜ Α.Ε», διοργανώνει προγράμματα εκπαίδευσης προσωπικού των Επιχειρήσεων Τροφίμων, στα πλαίσια της υπ’ αριθ. 110581/2025 (ΦΕΚ 2161/τ. Β’ /06-05-2025) η οποία είναι σε ισχύ από τις 06/05/2025.

ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΟΡΑ
Το προσωπικό των επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων.
ΣΤΟΧΟΣ
Τα προγράμματα αυτά αποσκοπούν στη διασφάλιση της ποιότητας, την παραγωγή ασφαλών προϊόντων και την προστασία του καταναλωτή σύμφωνα με τον Κανονισμό 852/2004 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 29ης Απριλίου 2004 για την υγιεινή των τροφίμων.


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ
Με την επιτυχή περάτωση κάθε εκπαιδευτικού προγράμματος εκδίδονται από την ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΔΒΜ Α.Ε προσωρινές Βεβαιώσεις Παρακολούθησης Εκπαιδευτικού Προγράμματος 1. Το επίσημο πιστοποιητικό, το οποίο εκδίδει ο ΕΦΕΤ έχει ισχύ 5 έτη,και χορηγείται στους δικαιούχους μετά την επιτυχή περάτωση της προβλεπόμενης διαδικασίας των εξετάσεων. Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής (e-exam).
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Πρόγραμμα Κατάρτισης στην Υγιεινή Τροφίμων Επίπεδο 1 συνολικής διάρκειας 10 ωρών.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο και στις εξετάσεις πιστοποίησης ορίζεται στα 100€ (συμπεριλαμβανομένου του παράβολου των εξετάσεων 50,00€)
Για την αίτηση συμμετοχής.